MERAKLI MUCİTLER (CURIOUS INVENTORS) E-TWİNNİNG PROJEMİZ KAPSAMINDA DENEYLER YAPIYORUZ

Balıkesir / Bigadiç Fatih İlkokulu 2/B sınıfı olarak “CURIOUS INVENTORS ( MERAKLI MUCİTLER)” adlı projeye ortak olduk. Projemiz Polonya,Azebaycan ve Türkiye ortaklarından oluşmaktadır. Projemiz bir eTwinning projesi olup amacı ; yaarak yaşayarak öğrenme, parça gurup çalışması ile takım çalışması ruhu geliştirirken araştıran sorgulayan, yeniyi arayan bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır. Projede emeği geçen öğretmenimiz Sevim YÖRÜK'e teşekkür ederiz.

Bigadiç Fatih İlkokulu 2/ B sınıfı olarak katıldığımız “Curious Inventors”  (Meraklı  Mucitler ) adlı projemizin 2. Deneyini yaptık.

Deneyimiz “Kendi Şişen Balon”.

Büyük bir heyecan yaratan deneyimiz öğrencilerimiz tarafından ilgiliyle ve eğlenerek yapıldı.

27.12.2023 1456

09-01-202427-12-2023