Fatih İlkokulu

Vizyon: Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar: 2020-ZEKA OYUNLARI 3 DALDA İLÇE BİRİNCİLİĞİ 2020-ZEKA OYUNLARI MANGALA DALINDA İL BİRİNCİLİĞİ 2019 E-TWİNNİNG ULUSAL VE AVRUPA KALİTE ETİKETİ 2020 E-TWİNNİNG ULUSAL VE AVRUPA KALİTE ETİKETİ 2021 E-TWİNNİNG ULUSAL VE AVRUPA KALİTE ETİKETİ 2022 E-TWİNNİNG ULUSAL VE AVRUPA KALİTE ETİKETİ 2023 İSTİKLAL MARŞIMIZI EZBERE GÜZEL OKUMA İLÇE BİRİNCİLİĞİ

Saatler: 09.00-15.00
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Yeşil Bigadiç Minibüsleri Saat Başı Okulumuzun Önünden Geçmektedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 0
Okulun Sınav Başarı Durumu: 0
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 0
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: OKULUMUZ E-TWİNNİNG ULUSAL VE AVRUPA KALİTE ETİKETİ SAHİBİDİR. OKULUMUZ BALIKESİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜRDÜRLÜĞÜ ERASMUS+ OKUL EĞİTİMİ AKREDİTASYON KONSORSİYUMU ÜYESİDİR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E-TWİNNİNG KAPSAMINDA 11 PROJE YÜRÜTÜLMEKTEDİR.

WEB - https://bigadicfatih.meb.k12.tr

Adres - Emek Mahallesi Koltak Caddesi No 100 Bigadiç Balıkesir

Yerleşim Yeri - İLÇE MERKEZİ

Adres - Emek Mahallesi Koltak Caddesi No 100 Bigadiç Balıkesir

Ulaşım Karayolu ile (her 20 dakikada düzenli otobüs seferleri mevcuttur).

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup il merkezine 35 km uzaklıkta bulunmaktadır.